Din spesialist på gulvsliping i Hamar

- og alt annet innen parkett- og bordgulv.

Vi er stolte av faget vårt. Gulvet er tross alt noe alle bruker hver dag, og det påvirker utseendet til hvert rom mer enn mange kanskje tenker over. Hos oss får du et strålende resultat du vil bli fornøyd med, enten du trenger hjelp til å legge nytt gulv eller ønsker gulvsliping i Hamar.


Ekte håndverk

Robert Røstbakken ACF består av håndverkere som er stolte av faget sitt. Vi bruker vår solide erfaring sammen med moderne teknikker og utstyr, slik at du får et flott gulv. Enten du skal legge nytt, restaurere eller vurderer gulvsliping, vil vi legge all vår fagkunnskap og ekspertise i å gi deg det gulvet du ønsker.

Ta kontakt og la oss få fram det beste i ditt gulv!

Faste priser

Vi i Robert Røstbakken ACF sender gjerne våre fagfolk på befaring og gir uforpliktende pristilbud. Når et pristilbud er gitt, står vi ved det, og prisen er fast. Det kommer ingen tillegg eller endringer i prisen i etterkant. Kommer du med ønsker om utvidet behandling eller tillegg i tjenester underveis, får du et nytt pristilbud på dette. Slik har du alltid full kontroll over kostnadene.

Effektivt og ryddig

Gulvsliping forbindes ofte med mye støv og lang oppryddingstid. Dagens moderne slipemaskiner rydder det meste av støvet med seg under slipingen. Resten av oppryddingen tar vi. Ønsker du hjelp til å rydde rommet for møbler i forkant, hjelper vi gjerne.