Alt i gulvbearbeiding i Hamar

Hos oss får du mer for pengene

Robert Røstbakken ACF er din leverandør av profesjonell gulvlegging, restaurering, boning, lakkering og oljing. Vi leverer et resultat du vil elske. Vi har moderne utstyr og kan teknikkene som gir ditt gulv den friske gløden og holdbarheten du ønsker.


Kontakt oss for alt innen gulvbearbeiding i Hamar og omegn.

Nye gulv

Skal du bygge nytt eller pusse opp? Vi hjelper deg med gulvleggingen, enten det er på hytta, hjemme eller i et stort kontorlandskap. Våre kunder omfatter private, næringsdrivende og entreprenører. Snakk med oss når du skal legge nytt gulv, så vil vi komme med et godt tilbud.

Sliping

Har du et slitt parkettgulv eller et gammelt bord- eller steingulv som er preget av tidens tann? Med profesjonell sliping blir gulvet like pent som da det var nytt. Våre moderne slipemaskiner har støvavsug som tar med seg opptil 90% av slipestøvet mens de sliper. Ring oss for en hyggelig prat om sliping av gulv!

Gulvbearbeiding

Har du et eldre gulv som trenger en oppfriskning? Det er utrolig hva gulvbearbeiding kan gjøre for et slitt gulv. Og med et friskt, behandlet gulv vil hele rommet føles nytt. Etter sliping og restaurering kan du velge mellom flere behandlinger til gulvet. Hva med en farget beis? Vi tilbyr blant annet:

 Oljing
 Beising

 Lakkering